Response to questions concerning the Building Delegation Draft/Final (see note below) RFP List 3
Note: This RFP is being released as a draft however; it is in its formal form. The formal RFP will be released upon approval of a waiver to the requirement found at OMB Circular No. A-76, Attachment C, Paragraph B. 4.h. “MEO Subcontracts.” The formal RFP will retain the same proposal due date as that stated in the draft. Any changes made to the RFP during the time period awaiting approval of the waiver will be considered the same as solicitation amendments for purpose of proposal due date extensions. No significant changes to the RFP are expected. If the waiver is disapproved, an adjustment to the proposal due date will be considered at that time depending on the extent of the necessary changes to the solicitation and their expected impact on offerors proposal.
 
	Question
	Response

	 1.  Section L.7., Pre-Proposal Conference, paragraph B, states "Offerors are strongly encouraged to submit questions, in writing, relative to the solicitation document no later than close of business 27 July 2004 to the Contracting Officer".  Section L.9., Discussions and Correspondence, paragraph B, states "In order to ensure a timely response, questions should be received by the Contracting Officer by 7 July 2004." Please clarify the closing date for question submission?

2.    Page L-4, Section L-8.1, Conference/Site Visit Registration, paragraph A, Second Bullet states a maximum of 2 attendees per firm. Paragraph B states that offerors are limited to three representatives per company. Please clarify.

3. Page L6, Section L-11, paragraph C: items 4, 12 and 13 are repeated in 16, 18 and 19 (Technical Exhibit 6, Section I, A – Proposal, has the same repetitions). Please clarify. 


	Answer:  The 27 July 2004 refers only to the Pre-Proposal Conference which is scheduled for 3 August 2004.  Idealistically, we will be able to respond to the questions received before 27 July 2004 at the Pre-Proposal Conference.  Questions received at a later time may not receive a response at the conference.  The 7 July 2004 date referenced in Section L.9 concerns questions which arise after the Pre-Proposal Conference.  That date has been changed to 7 August 2004.  
The change will be incorporated in the Final RFP.

The limit will be three representatives per company.

The change will be incorporated in the Final RFP.

Items are duplicates.

The correction will be incorporated in the Final RFP.

Responses to questions received will be published on this web site.



